Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 20 september zijn er  twee personen gewond geraakt na een steekpartij aan de Celsiusstraat in Berkel en Rodenrijs.

Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen ter plaatse om zich te ontfermen over de slachtoffers. Het eerste slachtoffers is met ondersteuning van de arts met spoed vervoerd naar het ziekenhuis, het tweede slachtoffer is zonder spoed vervoerd. De politie heeft een deel van de parkeerplaats afgesloten voor sporenonderzoek. Op de Archimedesstraat bleek een voertuig van de dader(s) te staan, ook hier heeft de politie een Plaats Delict (PD) gemaakt.

De politie is een zoektocht gestart naar de dader(s), voor zover bekend is er nog geen aanhouding(en) verricht.

Politie Persbericht

Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond raakten twee jongens van 16 en 18 jaar gewond bij een steekincident aan de Archimedesstraat. Naar twee andere mannen wordt gezocht. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Om 20:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Aan het steekincident dat kort ervoor plaatsvond, ging vermoedelijk een ruzie vooraf. Daar waren waarschijnlijk twee andere mannen bij betrokken die vluchtten. Naar hen is een zoektocht gestart. De slachtoffers konden op eigen gelegenheid een nabijgelegen fastfoodrestaurant bereiken. Gearriveerd ambulancepersoneel nam de hulpverlening van omstanders over en de twee slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht.

Informatie?

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.