Over 112 Lansingerland

112 Lansingerland is een nieuwswebsite welke in begin 2016 is opgezet. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid naar een bekend nieuwsmedium waarin wij zo goed als mogelijk en het snelst voorzien van nieuws uit de gemeente Lansingerland.

Wij richten ons puur op het nieuws waarbij hulpverleningsdiensten worden ingezet. Wij laten zien wat er gebeurt en wat hulpverleners zoals Politie, Brandweer, Ambulance, KNRM, Rijkswaterstaat etc dagelijks zien.

Zo staan onze fotografen en redactieleden 24/7 paraat om het laatste nieuws bij u op uw beeldscherm te krijgen. De fotografen wonen verspreid in en buiten de gemeente. Naast het brengen van het nieuws op de website en social media kanalen, dienen wij ook als persbureau. Het team zorgt met de snelheid en kwaliteit van foto- en videomateriaal ook voor beeld aan diverse regionale en landelijke media.

112 Lansingerland heeft geen kantoor. Alle medewerkers werken door middel van digitale middelen vanuit hun eigen omgeving, dit is zowel op straat als vanuit huis.