Berkel en Rodenrijs – Brandweerlieden van kazerne Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs komen morgen, zaterdag 15 december, in actie voor de Voedselbank. Zij steunen hiermee de actie van hun collega uit Rotterdam.

De 48-jarige brandweervrouw Amanda van Kuijk uit Rotterdam komt in actie omdat zij wil dat gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, met de Kerst ook iets lekkers kunnen eten. Ze kwam op het idee door haar vriend, Eric van Dommelen, die als politieagent werkt in Leiden en daar een soortgelijke actie op touw zette.

De afgelopen week konden mensen al bij verschillende brandweerkazernes binnen de Veiligheidsregio Rotterdam-Rotterdam (VRR) jam, appelmoes, pakjes sap, thee, tandpasta en andere lang houdbare producten komen brengen.

Berkelse Poort

De brandweerlieden van kazerne Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs steunen hun collega en de actie van harte. Daarom openen zij van 9:00 tot 18:00 uur de deuren van hun kazerne. Iedereen is welkom om donaties voor de Voedselbank in te leveren. Het gaat dan voornamelijk om luxe en lang houdbare producten waar de Voedselbank een tekort aan heeft.

Uiteraard is er na het doneren de mogelijkheid om de brandweerauto’s te bekijken of een lekker kopje koffie/thee of limonade te drinken.

Brandweerkazerne Berkelse Poort

Berkelse Poort 25
Berkel en Rodenrijs
Zaterdag 15 december van 9:00 tot 18:00