Berkel en Rodenrijs – In een woning in Berkel en Rodenrijs is maandagmorgen rond 7:30 uur een overleden man aangetroffen. In de woning waren op dat moment meerdere mannen aanwezig.

Lees ook: Dode aangetroffen in een woning, meerdere personen aangehouden A.H. Verweijweg in Berkel en Rodenrijs

Vanwege vermoeden van een strafbaar feit zijn uit voorzorg alle aanwezige mannen in de woning aangehouden. In totaal verrichte de politie tot nu toe veertien aanhoudingen. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. In de woning vindt op dit moment sporenonderzoek plaats. Ook zal er een buurtonderzoek worden gedaan.

UPDATE:

Medewerkers van Forensische Opsporing (FO) van de politie doen op dit moment nog uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de man welke vanmorgen is gevonden in de woning.

In verband met het onderzoek heeft de politie zwarte hekken rondom de woning geplaatst. Aankomende nacht zal een eenheid van de politie aanwezig zijn bij de woning om er zeker van te zijn dat er geen sporen worden vernietigd. Ook morgen zal er uitgebreid onderzoek plaatsvinden rondom de woning.

Heeft u informatie?
Heeft u iets gehoord of gezien en nog niet met de politie gesproken en heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Informatie anoniem delen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Medewerkers van Forensische Opsporing (FO) doen uitgebreid onderzoek na de vondst van het stoffelijk overschot in de woning.