Bergschenhoek – Zaterdagavond 10 augustus heeft er een uitslaande brand gewoed op het dak van een nieuwbouw woning aan de Architectenlaan in Bergschenhoek. 

De brandweer werd even voor half zeven gealarmeerd voor een uitslaande brand op het dak van een woning, de buren ontdekte de brand en waarschuwde snel de bewoners van de getroffen woning. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en hebben door snel optreden erger kunnen voorkomen. De brand heeft gewoed in de zonnepanelen welke zich op het dak bevonden.

De bewoners van de woning zijn door het ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie- maar voor zover bekend niet vervoerd naar het ziekenhuis, een kindje heeft van de hulpverleners een traumabeertje gekregen voor de schrik.

Hoe de brand op het dak is ontstaan is niet bekend, dit zal onderzocht worden door team brandonderzoek van de brandweer. De woning is door brand- en waterschade onbewoonbaar geworden.