Bleiswijk – Woensdagmiddag 13 november heeft de politie onderzoek gedaan bij een bedrijf op een veilingterrein aan de Klappolder in Bleiswijk.

Vanaf omstreeks 16:00 uur is de politie bezig met onderzoek bij een bedrijf op het veilingterrein in Bleiswijk. Meerdere eenheden  ontvingen een melding en zijn in kogel- en steekwerende vesten met spoed ter plaatse gekomen.

Een gedeelte van de Klappolder bij het bedrijf werd door de politieagenten afgezet. Ook de Douane kwam ter plaatse. De politiehelikopter heeft enige tijd boven het incident gevlogen. 

De woordvoerder van de politie kan op dit moment nog weinig zeggen over de politie-inzet, “dit in verband met een lopend onderzoek”, ook de aanleiding van de inzet is ons niet bekend.

Vanmorgen heeft de politie een inval gedaan in een woning in Nootdorp en een opslagbox in Bleiswijk. Hierbij zijn twee personen een 37-jarige Hagenaar en een 23-jarige Nootdorper aangehouden. Of de inval verband heeft met de politie inzet op het veilingterrein in Bleiswijk is niet bevestigd.

Meer informatie over de aanhoudingen leest u via de volgende link -> Aanhoudingen na vondst illegaal vuurwerk in Bleiswijk en Nootdorp