Vanavond werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd vanwege een schietpartij in een woning aan de Van Vredenburchlaan in Bergschenhoek.

Omstreeks 23:50 uur ging het helemaal mis in de woning. Politie en ambulance waren snel ter plaatse, het Mobiel Medisch Team (MMT) was er om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de arts van het MMT is mee.

Wat exact de toedracht van de schietpartij is, is niet bekend, waarschijnlijk gaat het om een ruzie in de relationele sfeer. Ten tijde van de schietpartij was er een kind aanwezig in de woning, familie heeft het kind opgevangen.

De politie is een onderzoek gestart in en om de woning. De dader is vooralsnog niet gevonden, de politie is de omgeving van de Van Vredenburchlaan aan het uitkammen naar de dader, parken en donkere hoeken worden daarbij niet overgeslagen.

UPDATE 12-03-2022 16:00 uur:

De politie laat via Twitter en in hun persbericht weten dat de verdachte is aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man woonachtig Berkel en Rodenrijs.