Bergschenhoek – Op de N209, de Zestienhovenweg, ter hoogte van hectometerpaal 7,5 heeft in de nacht van zaterdag op zondag 9 juni een frontale aanrijding plaatsgevonden.

Bij de aanrijding raakte zeker één persoon gewond, welke de bestuurster was van een van de auto’s. Het slachtoffer is in de ambulance geplaatst en behandeld aan verwondingen. Door het ongeval werd de N209 in beide richtingen afgesloten. Hoe het ongeval kon plaatsvinden is vooralsnog onbekend.

Korte tijd was er sprake dat er mogelijk nog een andere persoon in de auto van het slachtoffer zou hebben gezeten. Na het uitvragen van de andere partij, welke bij het ongeval betrokken was, bleek uiteindelijk geen sprake te zijn van een mogelijk vermiste inzittende.

De toedracht van het ongeval zal moeten worden onderzicht. Daarom is hier momenteel nog niets over bekend. Beide auto’s liepen dusdanige schade op dat zij total loss zijn en afgesleept moeten worden.