Disclaimer

Algemene bepalingen:

 

  1.  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de redactie van 112Lansingerland is het absoluut niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal in de vorm van foto’s en video’s die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te gebruiken.
    2. Op de website van 112Lansingerland is de grootste zorg besteed aan de betrouwbaarheid van alle teksten en bijbehorende foto’s. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. 112Lansingerland behoudt zich te allen tijde het recht voor om foto’s en video’s van de webpagina te verwijderen, teksten aan te passen of te verwijderen zonder dit te melden of enige opgaaf van redenen te geven.
    3. Alle aan 112Lansingerland geleverde beelden zijn in hand van de redactie en de redactie plaatst deze beelden op de website. Ook na beëindiging van overeenkomsten (of enigszins andere afspraken) tussen fotografen/freelancers en de redactie blijven de beelden met bijhorende nieuwsberichten staan. Op eisen om beelden te verwijderden wordt niet in gegaan.
    4. 112Lansingerland alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, partners en toeleveranciers, zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie en media via internet alsmede technische storingen.

Januari 2018