Berkel en Rodenrijs – In de nacht van maandag 25 januari op dinsdag 26 januari is er brand uitgebroken in restaurant ‘Anders’ aan de Noordeindseweg.

De politie en brandweer gingen met spoed ter plaatse. Ter plaatse trof de brandweer inderdaad brand aan in het pand en schaalde zij op naar het sein ‘middelbrand’. Ook de brandweer van Pijnacker-Nootdorp werd opgeroepen. Na een half uur kon de brandweer het sein middelbrand geven. Nadat het sein ‘brandmeester’ werd gegeven is de brandweer het pand gaan ventileren. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

UPDATE

Team Brand Onderzoek (BO) van de brandweer en het Forensische Opsporing Brandonderzoek van de Politie zijn ter plaatse geweest bij restaurant ‘Anders’ waar de brand heeft plaatsgevonden. Er is nog geen informatie over de oorzaak vrijgegeven i.v.m lopende onderzoek