Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 12 februari omstreeks 21:10 uur heeft er een achtervolging plaatsgevonden, nadat agenten een bestuurder van een Volkswagen golf met een flinke snelheid zagen rijden.

Agenten zagen op de Oostmeerlaan een bestuurder met een flinke snelheid rijden, ze wilden de bestuurder staande houden om een waarschuwing en-of een bekeuring uit te schrijven. De bestuurder gaf geen gehoor aan het stopteken en sloeg op de vlucht. Na een wilde achtervolging over de Klapwijkseweg en de Oudelandselaan waar de bestuurder een verkeersbord omver heeft gereden, stopte de achtervolging op een doodlopende weg bij De Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs. De bestuurder is te voet verder gevlucht, de agenten hebben nog naar de dader gezocht maar de dader is desondanks ontkomen. De politie heeft het voertuig in beslag genomen en zal een onderzoek instellen.

FOTO UPDATE:

Hieronder ziet u de tweet van een Wijkagent uit Bergschenhoek. Hij zette het volgende bericht op Twitter na de achtervolging: