Bergschenhoek – Dinsdagavond 23 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 19:00 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Boterdorpseweg in Bergschenhoek.

Ter plaatse bleek dat een automobilist een fietser geen voorrang had verleend. De fietser kon niet op tijd meer remmen en kwam tegen de zijkant van de auto tot stilstand. Door de klap kwam hij hard tegen de grond terecht en raakte daarbij gewond. De fietser is door de ambulancedienst gestabiliseerd en in de ambulance geplaatst.

Wat de precieze verwondingen van de fietser zijn is niet bekend. De fietser is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om het ongeval fotografisch in beeld te brengen. Nadat dit voltooid was is de politie retour gegaan.

© Foto’s: 112Lansingerland.nu & VDFotografie.eu