Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 13 mei zijn de hulpdiensten omstreeks 17:23 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs.

Het duurde even voordat de hulpdiensten ter plaatse waren bij het ongeval, dit omdat er een verkeerd adres was doorgegeven. De aanrijding vond plaats aan de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een scooter met twee opzittende en een personenauto. De auto zou rechtsaf het terrein van De Windas op zijn gereden, waarbij de scooterbestuurster mogelijk de auto over het hoofd zag en zij hierdoor de achterkant van de auto heeft geraakt. Hierbij zijn de opzittende van de scooter hard ten val gekomen. De bijrijdster is gecontroleerd door het ambulancepersoneel en is vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurster is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee. De automobilist moest een alcoholcontrole ondergaan maar had niets genuttigd, en kon zijn weg vervolgen. De scooter heeft force schade opgelopen door de aanrijding, het is niet bekend hoeveel schade er aan de auto zit.

Het overige verkeer op de Berkelseweg ondervond de nodige hinder van het ongeval.