Bleiswijk – Donderdagavond 30 juni zijn de hulpdiensten omstreeks 23:50 uur gealarmeerd voor een melding voertuig te water aan de Kruisweg in Bleiswijk.

Ter plaatse op de Voorlaan in Bleiswijk bleek er daadwerkelijk een voertuig in het water te liggen, de automobilist zou mogelijk hebben uitgeweken voor een tegenligger en is hierbij de macht over het stuur verloren. De automobilist kon nadat hij te water was geraakt zichzelf in veiligheid brengen door op het dak van zijn voertuig te gaan zitten. Hij is uiteindelijk door de brandweer op de kant geholpen.

De brandweer heeft nog met een duikteam in het water gezocht naar meerdere personen en/of voorwerpen in het water, dit was niet het geval. De automobilist is voor de zekerheid zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit het water gehaald en geborgen.

 

Foto’s: Roy Wolters/112Haaglanden.info