Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 13 augustus omstreeks 16:35 uur rukte de hulpdiensten met spoed uit naar de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs.

Aldaar heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een personenwagen. Bij de aanrijding raakten de twee opzittende van de scooter gewond. Beide slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel op straat behandeld. Eén van de slachtoffers is hierbij in een ‘vacuümmatras’ gelegd om (erger)letsel te voorkomen. Beide gewonden zijn op een brancard gelegd en door de twee ter plaatse gekomen ambulances met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk, dit wordt uitgebreid onderzocht door VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie. Vanwege het ongeval en het onderzoek was de Klapwijkseweg langere tijd afgesloten.