Bleiswijk – Zaterdagavond 20 augustus zijn de hulpdiensten omstreeks 19:05 uur gealarmeerd voor een aanrijding aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten twee slachtoffers op straat aan. Beide naast een scooter op de kruising van de Overbuurtseweg met de Anthuriumweg. De slachtoffers zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en zijn daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Na verhoor van de twee opzittende bleken zij geraakt te zijn door een personenauto, namelijk een Audi A4 met een pools kenteken. Deze is na het ongeval doorgereden.

Nadat de slachtoffers met spoed vervoerd zijn naar het ziekenhuis kwam een Audi A4 met pools kenteken aanrijden. Dit voertuig is meteen staande gehouden door de aanwezige agenten, na kort verhoor zijn beide inzittende van het voertuig aangehouden. Het is niet duidelijk wie er gereden heeft, bij beide inzittende is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de bijrijder had gedronken.

De verkeerspolitie is ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.