Bleiswijk – Zaterdagavond 12 november zijn de hulpdiensten omstreeks 19:55 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N209-Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Hier heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, hierbij raakte beide voertuigen zwaar beschadigd. De aanrijding ontstond nadat de bestuurster van de rode auto wilde keren op de Hoekeindseweg. De bestuurder van de zwarte auto merkte dit telaat op en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Drie ambulances uit Zoetermeer kwamen ter plaatse om de inzittende van de voertuigen te controleren op hun verwondingen. Twee ambulances met beide één slachtoffer zijn met spoed vertrokken naar het ziekenhuis. De derde ambulance met twee slachtoffers is zonder spoed naar het ziekenhuis gereden.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De N209 was in beide richtingen afgesloten, het verkeer werd omgeleid via een parallelweg.

 

img_5513 img_5514 img_5515 img_5519 img_5525 img_5538 img_5513 img_5579 img_5549 img_5580