Bleiswijk – Dinsdagmiddag 7 maart zijn omstreeks 17:00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Ter plaatse bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen twee personenauto’s en een vrachtwagen. De politie en een ambulance zijn ter plaatse gekomen bij het ongeval.

De politie heeft direct de kruising afgesloten en het overige verkeer via een parallelweg laten omrijden. Het ambulancepersoneel heeft een inzittende van één van de voertuigen nagekeken op verwondingen. De bestuurder is zonder spoed (A2) vervoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval ontstond waarschijnlijk nadat de bestuurder van een personenauto voor de vrachtwagen in wilde voegen op een plek waar de weg van twee naar één baan versmald werd. De vrachtwagen raakte hierbij de personenauto die vervolgens in een slip raakte en dwars op de rijbaan terecht kwam van het verkeer in tegengestelde richting. Daarbij raakte de personenauto onder andere een bord van een wegafzetting en een tegemoet komende auto.