Berkel en Rodenrijs – Woensdag 12 juli heeft de politie van 08:00 uur tot 17:00 uur met een kraampje op de markt in het centrum van Berkel en Rodenrijs gestaan.

De politie hield met de gemeente en buurttoezicht Lansingerland een actie om inwoners van Lansingerland in te lichten om inbraak te voorkomen. Zo werden er flyers uitgedeeld en tips gegeven hoe de bewoners het best hun huis kunnen beveiligen tegen inbraak, ook tijdens de vakantie.

Buurttoezicht Lansingerland, Gemeente Lansingerland, de politie en 3B -Wonen waren de hele dag aanwezig op de wekelijkse markt in Berkel en Rodenrijs. “De actie heeft tot goede resultaten geleid met veel geïnteresseerde bewoners. Er zijn meer dan 1000 flyers uitgedeeld” laat Wijkagente Annemiek Roos weten op Twitter.

No Title

Ondanks de regen is er behoorlijk wat aanloop bij onze kraam in centrum #berkelenrodenrijs #lansingerland #woninginbraak #preventie pic.twitter.com/coiQRV6Ihw

No Title

Bijna alle 1000 flyers uitgedeeld en veel geïnteresseerde bewoners gesproken #informatie #preventie #lansingerland. U kan nog langskomen. pic.twitter.com/uL4sSGQHDj