Bleiswijk – Nabestaanden van het dodelijke ongeval op de Hoekeindseweg – N209 hebben op vrijdagavond bloemen in de berm gelegd. De politie heeft hiervoor een uitzondering gemaakt en heeft de weg 10 minuten in beide richtingen afgesloten. 

De hulpdiensten rukten zaterdagavond 2 december massaal uit voor een eenzijdig ongeval waarbij de 52-jarige man tegen een boom reed en in een greppel belandde. De hulpverlening kwam helaas te laat. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

No Title

Vanavond vrijdag 8 december met hoge uitzondering en toestemming van de Provincie de familie van een overleden automobilist de gelegenheid gegeven op de plaats van het ongeval bloemen neer te leggen. Dit was op de Overbuurtseweg in Bleiswijk. 10 minuten is de weg dichtgeweest.