Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 29 januari rond 22.25 uur is een automobilist gewond geraakt nadat deze van de weg was geraakt en op de kop in de berm belandde aan de N470 ter hoogte van Berkel en Rodenrijs.

Hulpdiensten rukte masaal uit naar de N470. De brandweer, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd. Na hand- en spandiensten door de brandweer is het slachtoffer bevrijd uit het voertuig.

Het slachtoffer is op een vacciummatras gefixeerd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen maar hun hulp bleek niet meer nodig, waarna ze retour konden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, voor zover bekend zijn er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

Tijdens de hulpverlening en de afhandeling van het incident was de N470 in de richting van Zoetermeer tijdelijk afgesloten. Bergingsbedrijf De Haan heeft het voertuig opgehaald en geborgen.