De politie onderzoekt een straatroof in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze straatroof.

De straatroof is gepleegd tussen maandag 26 februari 2018 23:55 uur en dinsdag 27 februari 2018 00:10 uurter hoogte van de Oostersingel nabij het Huijgensplantsoen te Berkel en Rodenrijs. Na het incident zijn de verdachten in de richting van de Huijgenslaan gevlucht.

Toedracht: Twee daders hebben een 20-jarige man belaagd. Na een worsteling hebben zij hem beroofd van zijn jas van het merk Canada Goose, zijn pet en shawl, beiden van het merk Dsquared.

Signalement dader 1: man, 20-22 jaar, licht getint, zwart haar, baardje, langwerpig/puntig hoofd, ongeveer 1.80-1.85 centimeter lang. Hij droeg donkere kleding.

Signalement dader 2: man, 20-22 jaar, licht getint, ongeveer 1.80 cm lang. Hij droeg een jas van het merk Canada Goose.

Reden vermoedelijk weg in een kleine, grijze personenauto, mogelijk een Opel Corsa.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,

Districtsrecherche Rijmond-Noord/H.I.C.
Telefoon: 0900-8844

BVH nummer: 2018060822

Bron: Burgernet