Den Haag/Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat heeft plaatsgevonden in de metro van Lijn-E (RandstadRail). Dit gebeurde in de nacht van 3 maart 2018 op of omstreeks 01:10 uur en betrof het metrostel van station Den Haag Centraal richting station Rotterdam Centraal.

Politiemensen op straat werden gealarmeerd dat er iemand in de metro mishandeld zou zijn. Uit informatie van de politie blijkt dat er meerdere passagiers in de metro hebben gezeten die de mishandeling gezien hebben maar ook het slachtoffer geholpen hebben. Helaas zijn van deze getuigen de gegevens onbekend gebleven. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en komt daarom graag in contact met iedereen die mogelijk iets heeft opgemerkt rond het geweldsincident of die meer informatie heeft over de achtergronden.

Heeft u informatie?

Dan kunt u contact opnemen met de afdeling VVC Midden-Schieland via het telefoonnummer 0900-8844. Het is ook mogelijk om uw informatie anoniem door te geven via het telefoonnummer Meld Misdaad Anoniem op: 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan een anoniem tipformulier worden ingevuld.

Bron: Politie MiddenSchieland Facebook