Berkel en Rodenrijs – In de nacht van vrijdag op zaterdag 5 mei heeft er tussen 03:00 en 05:00 uur een poging woninginbraak plaatsgevonden aan de Anjerdreef in Berkel en Rodenrijs. 

De politie is direct een zoekactie gestart in de omgeving van de Anjerdreef. Hierbij is ook gebruikt gemaakt van een politiehelikopter en een diensthond. De daders zijn na de poging gevlucht in de richting van de Chrysantenhof. De politie is direct in de omgeving een zoekactie gestart.

Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

UPDATE:

Volgens de lokale nieuwssite De Heraut heeft de politie één persoon uit Den Haag aangehouden, deze verdachte verstopte zich onder een geparkeerde voertuig. De gevluchte verdachte is na een zoektocht door middel van een politiehelikopter en een politiehond niet meer aangetroffen.

De politie vraagt getuige of personen met camerabeelden contact op te nemen met de recherche van eenheid Rotterdam Rijnmond Noord.

 

Heeft u informatie?

  • Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem0800-7000 (gratis nummer).

[button-blue url=”https://www.burgernet.nl/burgernetmail/reactie/nieuw/f402bf35a2″ target=”_self” position=”left”]Informatie melden![/button-blue]

 

 

Bron: Burgernet

Foto’s: Stockfoto

Anjerdreef, Berkel en Rodenrijs

Stockfoto Anjerdreef, Berkel en Rodenrijs