Lansingerland – Woensdagavond 30 mei heeft het opnieuw flink geregend, dit zorgde voor veel problemen maar ook flink wat waterpret in ‘aquapark’ Lansingerland.

De flinke regenbui zorgde op meerdere plekken in Lansingerland voor flinke plassen en kwamen wegen vol met water te staan. Meerdere tunneltjes kwam vol te staan met water.

De politie heeft in samenwerking met gemeente Lansingerland gezorgd voor een veilige doorgang. De gemeente regelt hekken om bij gevaarlijke situaties af te sluiten.

Heeft u nog beelden n.a.v. het weer ? Stuur deze in naar de redactie!

E-mail: Stuur uw beeldmateriaal naar beeld@112lansingerland.nl 

WhatsApp: Stuur uw beeldmateriaal via WhatsApp naar de redactie op; 010-2105003

* Vermeldt hierbij duidelijk het adres en plaats waar u de beelden heeft gemaakt.

 

Op de Klapwijkseweg rijdt gelukkig geen lijnbus meer, anders waren de wachtende reizigers doorweekt geraakt tijdens het wachten. Hier ontstond namelijk een grote plas.

Aan de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs ontstond flinke waterplas. Dit leverde waterpret op voor omwonenden kinderen. Video: Get!em (Youtube)

 

Bij de Prinses Maximaschool aan de Annie MG Schmidlaan in Berkel is een gedeelte van het schoolplein ingezakt door weggespoeld zand. Er worden hekken geplaatst zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Ook op het Annie M.G. Schmidtpad tussen de Stationssingel en de Zilvergracht verzakte ook de straatstenen. De gemeente zal dit zo spoedig mogelijk herstellen.

In het tunneltje onder de N471 bij de kruising Meerweg/Klapwijkselaantje is een flinke hoeveelheid water blijven staan. De gemeente heeft het water weggezogen. Foto’s: Peter Kaiser en Politie

Op de Ranonkelweg in Berkel en Rodenrijs bleef eveneens water staan in de straat. Wij kregen vanaf daar de volgende beelden Foto’s/video: Mariska Van Es