Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 6 juni is de brandweer even voor half acht gealarmeerd voor een gaslucht aan de Orionstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer en politie rukte met spoed uit, ter plaatse heeft de brandweer metingen verricht waaruit bleek dat er mogelijk een gaslekkage zou zijn. De gemeente en Stedin zijn ter plaatse gevraagd om het lek te vinden waarna gedicht zal worden.  De Orionstraat is hierdoor enige tijd afgesloten geweest.

Er zijn geen woningen ontruimd en er is niemand gewond geraakt.

Update:

Er heeft korte tijd een politiehelikopter boven de Sterrenwijk gevlogen. Dit zou mogelijk met de gaslekkage te maken hebben. De helikopter zou volgens “Tom_Zulu” (Twitter: @Tom_zulu1) op verzoek van de brandweer hebben gevlogen.

https://twitter.com/Tom_zulu1/status/1004452052402163713