Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 15 juni zijn de hulpdiensten omstreeks 13:00 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de rotonde Klapwijkseweg met de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Helaas heeft er weer een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Oudelandselaan met de Klapwijkseweg. Het betrof een aanrijding tussen een fietsster en een automobilist. Ook ditmaal ging het weer mis bij de afslag richting de sportvelden.

Een fietsster raakte hierbij gewond, zij is nagekeken door het ambulancepersoneel waarna zij is vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft beide partijen geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Beide voertuigen liepen schade op door het ongeval. De oprit van de Oudelandselaan richting Westpolder was tijdens de afhandeling tijdelijk afgesloten. Het is niet bekend wat de exacte toedracht is van het ongeval.