Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 19 juni zijn de hulpdiensten omstreeks 19:40 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Dorpsstraat in Bergschenhoek.

Hier kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Dit gebeurde doordat de automobilist een parkeerplaats in wilde rijden, en de motorrijder de automobilist rechts wilde inhalen. De motorrijder kwam hierdoor ten val, een ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) rukte uit met de traumahelikopter.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. De motorrijder is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De motor en de afslaande personenauto hebben flinke schade opgelopen, ook een geparkeerde voertuig heeft door het ongeval schade opgelopen. De afslaande personenauto en de motor zijn door twee verschillende bergingsbedrijven opgehaald.