Bleiswijk – Donderdagmiddag 28 juni heeft er omstreeks 15:50 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een motor op de afrit van de A12 bij Bleiswijk.

De hulpdiensten rukte massaal uit, zo ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter. De motorrijder is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. Het ongeval vond plaats op de afrit van de A12 bij Bleiswijk richting Utrecht.

Een personenauto is hier achter op een motor gereden, waarbij de motor onder de auto terecht is gekomen. De motorrijder is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance met spoed en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. Het overgebleven medisch personeel van de traumahelikopter zijn naar het ziekenhuis gevlogen om daar de arts weer op te halen.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend, de politie doet onderzoek naar de aanrijding. De afrit is langere tijd afgesloten geweest, hierdoor ontstond een enorme verkeersdrukte op de A12. Mogelijk dat dit ook komt door een eerdere ongeval op de A12 bij Waddinxveen.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil zal ter plaatse komen om één of meerdere voertuigen te bergen.

Foto’s: Roy Wolters, Brian Roeten en Olav Spa

Video: Roy Wolters en Brian Roeten