Bergschenhoek – In de nacht van vrijdag 13 juli op zaterdag 14 juli is er een fietser zwaargewond geraakt nadat de 52-jarige man in de omgeving van de Weidemolen/Korenmolen in Bergschenhoek werd aangereden.

De 52-jarige man fietste in de nacht tussen 01:15 en 01:30 uur in de omgeving van de Weidemolen/Korenmolen in Bergschenhoek waar hij is aangereden door een voertuig. De bestuurder van het voertuig is na de aanrijding doorgereden.

De klap was dusdanig dat de man met zeven gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen momenteel op de intensive care ligt. Het voertuig die betrokken is geweest bij de aanrijding zou schade kunnen hebben aan de linkerkant. Het slachtoffer fietste op de Berkelseweg en werd aangereden door het voertuig die vermoedelijk uit een zijstraat: de Weidemolen of de Korenmolen kwam. Er is verder niet veel bekend over het incident omdat het slachtoffer zich niets meer weet te herinneren.

Feestje

Uit meerdere berichten (privé, en onder de reacties) hebben wij vernomen dat er in de buurt een feestje was. Mogelijk dat er feestgangers zijn geweest die mogelijk iets hebben gezien.

Waar het feestje precies was is ons niet bekend.

Heeft u informatie ?

Bent u getuigen geweest of heeft u meer informatie met betrekking tot de aanrijding ? Neem dan contact op met de redactie van 112Lansingerland of bel de politie op 0900-8844 (Geen spoed, wel politie).