Bleiswijk – Woensdagmiddag 8 augustus zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen op de Nieuwe Hoefweg-N209 in Bleiswijk ter hoogte van de A12.

Omstreeks 16:25 uur raakte de twee voertuigen met elkaar in botsing. De automobilist van de personenauto raakte door de botsing gewond. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken in de ambulance en vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De inzittende van het busje kwamen met de schik vrij.

Omdat er flinke schade aan beide voertuigen is ontstaan werdt ook de brandweer voor de zekerheid ter plaatse gevraagd. Zij hebben enkele hand- en spandiensten verricht en konden daarna weer retour.

Door het ongeluk kon het verkeer vanuit Bleiswijk tijdelijk geen gebruik maken van de rijstrook om de A12 naar Den Haag op te rijden. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Provincie Zuid-Holland is ter plaatse gekomen en zal reparatie aan de vangrail laten verrichten.

Foto’s: Roy Wolters