Naaldwijk/Bergschenhoek – Vrijdagochtend 10 augustus heeft de politie twee verdachten aangehouden, de twee worden verdacht van het stelen van een bouwkraan van een bouwplaats in Naaldwijk. 

De politie kwam na onderzoek de daders op het spoor bij Bleiswijk, daar sloegen de verdachten op de vlucht. De politie heeft hierbij de achtervolging ingezet. De achtervolging ging over de N209 in de richting van Rotterdam. Bij Bergschenhoek hebben zij vermoedelijk de afrit genomen. Na een poging de toerit opnieuw naar de N209 te pakken wist de politie de daders klem te rijden. Daar zijn de verdachten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Agenten hebben de verdachten aangehouden op de toerit van de N209 bij Bergschenhoek. © Politie Midden-Schieland

 

No Title

Vanmorgen melding dat er een bouwkraan van bouwplaats was gestolen te #Naaldwijk. Bij #Bleiswijk gingen twee verdachten op de vlucht in een auto. Snel konden we het voertuig zonder verder gevaar stoppen en werden er twee mannen aangehouden. Super samenwerking met @PolWestland pic.twitter.com/iaVbjc4poH