Berkel en Rodenrijs – De bestuurster van een personenauto heeft vrijdagavond 24 augustus op de Chrysantenhof in Berkel en Rodenrijs meerdere geparkeerde voertuigen aangereden.

Door nog onbekende oorzaak, maar mogelijk door gezondheidsklachten raakte de vrouw minimaal vier voertuigen. De ambulancedienst heeft de vrouw nagekeken in de ambulance en voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft op de route die de vrouw gereden had gecontroleerd of er nog meer voertuigen of objecten beschadigd waren. De gedupeerde eigenaren zullen de schade op een later moment afhandelen met de bestuurster.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto van de bestuurster opgehaald.

Kinderen in de politiebus

Doordat de agenten moesten wachten tot Bergingsbedrijf Vreugdenhil ter plaatse kwam, en inmiddels diverse kinderen zich verzamelden en allemaal vragen begonnen te stellen aan de aanwezige politieagent mochten zij van de agent een kijkje nemen in de politiebus. Ook mochten zij handboeien om en werden de sirenes van de politiewagen aangezet.

De kinderen vonden het geweldig!