Berkel en Rodenrijs – Donderdagochtend 6 september heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op het parkeerterrein Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs.

Een gedeelte van het parkeerterrein was voor de controle afgesloten. Er zijn tientallen voertuigen gecontroleerd op onder andere de technische staat, de bandenspanning, APK, verzekering en verlichting. Ook werd gekeken of de bestuurder nog openstaande boetes heeft staan. Hoeveel voertuigen er precies zijn gecontroleerd konden de agenten op locatie niet zeggen, evenals of er voertuigen en/of er spullen in beslag zijn genomen.

De controle was vanaf ongeveer 09:00 tot 12:00 uur. De controle was ook een onderdeel van de verkeersexamen voor een aantal agenten.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).