Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 19 september heeft er omstreeks 11:25 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Klapwijkseweg -N472 in Berkel en Rodenrijs.

Een bedrijfsbus en een personenauto kwamen met elkaar in botsing nadat de bestuurder van de bedrijfswagen wilden keren. De bestuurder van de personenauto klapte hierdoor op de bedrijfswagen.

Doordat de bedrijfswagen half op de weg stond is de politie gebeld, ook stuurde de meldkamer een ambulance mee, deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn en is niet ter plaatse gekomen. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Vanwege de bergingswerkzaamheden ontstond er een lichte verkeersdrukte doordat het verkeer door de agenten over één rijbaan werd geleid.