UPDATE:

De vermiste 59-jarige vrouw is in goede gezondheid aangetroffen in Rotterdam.

Iedereen hartelijk bedankt voor het delen!

Berkel en Rodenrijs – Vanaf Donderdagmiddag 20 september ongeveer 16:00 uur is er een 59-jarige dame vermist vanuit een zorginstelling aan de IJsselstraat in Berkel en Rodenrijs.

De politie maakt zich grote zorgen, de vrouw is niet meer thuis gekomen na het boodschappen doen bij de Albert Heijn in het centrum van Berkel wat haar vaste loopje is. De vrouw moet haar medicijnen hebben, welke zij echt nodig heeft.

De politie en de politiehelikopter hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 21 september met meerdere eenheden langere tijd gezocht naar de vermiste vrouw, hierbij is ook gekeken boven en langs diverse wateren en bosschages.

De naam van de dame is (nog) niet bekend gemaakt door de politie.

Signalement:

-Blanke dame

-Gezet postuur

-Kort grijs haar

-Spijkerjack en spijkerbroek

-Rollator

Heeft u de 59-jarige dame gezien of weet u waar zij is ?

Neem dan direct contact op met de politie via 112!

UPDATE:

De politie is meer in de omgeving van Rotterdam aan het zoeken naar de vermiste vrouw, mogelijk zijn er aanwijzingen dat de vrouw richting Rotterdam is gegaan. Om 10:45 uur is er een nieuwe Burgernet-bericht uitgebracht om uit te kijken in de omgeving van de Zegwaardstraat en de Bleiswijksestraat in Rotterdam.