Bleiswijk – Ook in Bleiswijk is het nu mogelijk om een praatje te maken met een wijkagent onder het genot van een kopje koffie.

In het ontmoetingscentrum “De Leeuwerik” is het mogelijk om iedere oneven maandagochtend van 10:00 – 12:00 uur koffie te drinken met een agent. U kunt langskomen aan de Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk.

Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs is het al langere tijd mogelijk om in de McDonalds met de wijkagente onder het genot van een kopje koffie (belangrijke) zaken te bespreken. Niet alleen wijkagente Annemiek Roos is daar aanwezig, maar ook wijkbeheerder Sylvia Lassooy van Gemeente Lansingerland.

Elke laatste Woensdag van de maand van 13:00 – 15:00 uur kunt u daar langskomen op de volgende volgende datums:

Woensdag 31 Oktober
Woensdag 28 November
Woensdag 26 December