Bergschenhoek – Maandagmiddag zijn de hulpdiensten omstreeks 15:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N209 – Hoekeindseweg in Bergschenhoek.

Drie voertuigen kwamen op de N209 in de richting van Bleiswijk met elkaar in botsing. Dit gebeurde nadat een van de voertuigen na het invoegen op zijn voorligger knalde. Die voorligger kwam hierdoor op de rijstrook in tegengestelde richting terecht en kwam in botsing met een tegemoetkomende auto.
Een ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse en hebben een bestuurder met nekklachten in een vacuümmatras gefixeerd. Het slachtoffer is behandeld in de ambulance waarna hij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.
Het verkeer liep door het ongeval ernstige verkeershinder op. In de richting van Bleiswijk is de weg zelfs tijdelijk afgesloten geweest. Het verkeer kon over de parallelweg langs het ongeval.
Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.