Bergschenhoek – Maandag 26 november heeft de politie in de wijk Ackers één persoon aangehouden in zijn woning in Bergschenhoek. 

In de wijk Ackers, is maandag één persoon aangehouden na het aantreffen van een in werking zijnde hennepkwekerij en hennepdrogerij in zijn woning. Hoe deze zijn ontdekt wil de politie niet zeggen wegens een nog lopend onderzoek, evenals in welke straat deze woning staat.

De verdachte is aangehouden en zit op dit moment, zover bekend, nog vast. De recherche van District Noord heeft de zaak in onderzoek.

Foto: Archief beeld © Spa-Media

Steven van der Ham on Twitter

De gemeente #Lansingerland ( @Lansingerland ) maakt deel uit van de Politie Eenheid Rotterdam. Ook hier vragen wij aandacht voor het voorkomen van criminaliteit in gehuurde woningen en bedrijven. #ondermijning.