Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 21 december werd de politie gealarmeerd nadat een automobiliste een geparkeerde personenauto had geramd op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Door nog onbekende oorzaak ramde een automobiliste in een Mini Cooper de geparkeerde personenauto welke in een parkeervak stond langs de drukke weg. De eigenaar van de geparkeerde auto wilde net met zijn kindje naar de auto om weg te gaan. De eigenaar hoorde een harde klap en is meteen naar buiten gegaan waar hij zag dat zijn auto niet meer in het parkeervak stond.

De politie heeft geprobeerd om een blaastest af te nemen bij de bestuurster, door nog onbekende reden lukte dit niet. De bestuurster is meegenomen naar het politiebureau om daar een ademanalyse te ondergaan.

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen door het ongeval, er is verder niemand bij gewond geraakt. Alle twee de voertuigen zijn door een bergingsbedrijf geborgen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).