Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 3 januari heeft er omstreeks 17:15 uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Het ongeval ontstond nadat de voorligger van de grijze Mitsubishi moest remmen voor zijn voorligger. De bestuurder van de grijze auto was even afgeleid omdat er uit de Havenstraat een auto hard aan kwam rijden. Toen de bestuurder weer vooruit keek was het helaas al te laat om te remmen. Er ontstond een kop-staart aanrijding.

De ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse, er is één persoon behandeld door het ambulancepersoneel. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De grijze Mitsubishi heeft flinke schade opgelopen door het ongeval.

De politie heeft de bestuurders bijgestaan voor het invullen van de schadeformulieren.

Helaas kon de bestuurder met zijn voertuig niet meer verder rijden en moest hij wachten op een bergingsbedrijf