RECTIFICATIE: 

Wegens nieuwe informatie over dit incident hebben wij een rectificatie geschreven, 112Lansingerland doet hen uiterste best om onjuistheden te voorkomen en u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws. 

Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zaterdag op zondag 6 januari is de politie omstreeks 00:45 uur met meerdere eenheden in actie gekomen wegens een opstootje in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

Meerdere politie eenheden kwamen met spoed ter plaatse waaronder de hondenbrigade. De politie heeft de groep van ongeveer 30  personen het centrum uitgedreven. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Er is niemand gewond geraakt. De precieze aanleiding van het opstootje is niet bekend. De politie is langere tijd in de omgeving van het centrum actief geweest om een tweede opstootje te voorkomen.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).