Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 17 januari zijn de hulpdiensten omstreeks 15:50 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een scooter en een busje op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De aanrijding vond plaats op de Oudelandselaan ter hoogte van de Stationssingel. De scooter reed op het fietspad in de richting van de Klapwijkseweg. Een afslaande busje die de Thea Beckmansingel op wilde rijden zag de scooter te laat met een botsing als gevolg.

De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse en heeft de scooterrijdster behandeld aan haar verwondingen. Ook de bestuurster van het busje is voor de zekerheid nagekeken. De scooterrijdster is uiteindelijk voor verdere behandeling  zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft beide partijen bijgestaan bij het invullen van de schadeformulieren.

Beide voertuigen liepen forse schade op door het ongeval.