Berkel en Rodenrijs – In de nacht van dinsdag op woensdag 30 januari hebben er twaalf auto-inbraken plaatsgevonden in de Edelsteenbuurt in Berkel en Rodenrijs.

In minstens twaalf personenauto’s is er in de nacht van 30 januari ingebroken. Bij de inbraken in auto’s zijn airbags en accu’s gestolen. De dieven zijn de personenauto’s binnengedrongen na het intikken van een zijruit. Voor de diefstallen is nog niemand aangehouden.

Eerder deze maand sloegen dieven ook hun slag op de parkeerplaats van Welnesscentrum Elysium in Bleiswijk, hier werden in zes personenauto’s ingebroken met dezelfde werkwijze, het inslaan van een zijruit waarna waardevolle spullen werden weggenomen.

Er wordt gesproken over een bende dat actief zou zijn en achter de inbraken zitten.

Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of heeft u andere informatie over de inbraken?

Het gaat ondermeer om de straten Saffier, Topaas, Agaat en Smaragd. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt mensen die een camera hebben hangen of zij de beelden van vannacht willen terug kijken. Mogelijk is daar iets op te zien.

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844