Bleiswijk – Zondagavond 3 februari heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A12 bij Bleiswijk.

Op de A12 richting Den Haag is omstreeks 22:00 uur een automobilist door onbekende oorzaak de macht over zijn voertuig kwijt geraakt en raakte hierdoor meerdere keren de vangrail aan beide zijde, de sportieve auto raakte hierdoor zwaar beschadigd.

Een ambulancedienst en de politie kwamen ter plaatse. De bestuurder is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat heeft om een veilige werkomgeving te creëren twee rijstroken tijdelijk afgesloten, ook de toerit vanaf de Hoefweg N209 richting Den Haag was tijdelijk afgesloten.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig meegenomen. De eerste rijstrook (meest linker) wordt door medewerkers van Vermeulen groep afgesloten voor reparatiewerkzaamheden aan de vangrail.