Bleiswijk – Op de de Groendalseweg heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden waarna een busje te water is geraakt.

Een personenauto en een busje kwamen ter hoogte van de Irisweg met elkaar in botsing. Door de enorme klap tolde de personenauto een aantal keer rond alvorens deze tot stilstand kwam. Het busje belandde op zijn kant in het water.

De bestuurder van het te water geraakte voertuig is met behulp van omstanders uit het water gekomen. Twee inzittenden zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken. Beide personen hoefde niet voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje is wel door de politie meegenomen om onderzoek te doen naar exacte oorzaak van het ongeval.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen opgehaald.

Er is een video opgedoken van de oorzaak van het ongeval, zie hieronder de bewakingsbeelden.