Bergschenhoek – Woensdagmiddag 3 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Hoekeindseweg in Bergschenhoek. 

De hulpdiensten werden omstreeks 15:45 uur gealarmeerd nadat een man met één been bekneld kwam te zitten onder een heftruck welke net achteruit reed. De man kon niet zelfstandig onder de heftruck vandaan komen waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd.

De politie, ambulance, meerdere brandweereenheden en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter rukte met spoed uit. Ook een hulpverleningsvoertuig van de brandweer uit Zoetermeer (regio Haaglanden) kwam ter plaatse.

De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd uit zijn benarde positie door de heftruck op te tillen. Het Mobiel Medisch Team kwam kort ter plaatse, maar bleek uiteindelijk niet nodig en konden al snel met vervolg naar een ander incident.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie zal onderzoek doen naar het ongeval.