Bergschenhoek – Zaterdagavond 6 april heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Zuiderparklaan in Bergschenhoek. 

Een automobilist is nog door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal aangereden op de Zuiderparklaan. Na het ongeval is de automobilist er vandoor gegaan. De bestuurder van het voertuig heeft zich vooralsnog niet gemeld. Als gevolg van het ongeval is een lantaarnpaal omgebogen en is er flinke schade.

Politie zoekt bestuurder

De politie is op zoek naar de bestuurder van het voertuig, volgens de politie gaat het om een blauwe Peugeot. Het is aanzienlijk dat er flinke schade moet zitten aan de (rechter)-voorzijde van het voertuig. Via Twitter heeft de politie een oproep gedaan om de eigenaar van het voertuig te vinden. Heeft u iets gezien, of heeft u onlangs een blauwe Peugeot gezien met flinke schade aan de voorzijde? Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-88-44