Dinsdag 2 april 2019 hebben onze boa’s verkeerd geparkeerde fietsen bij Randstadrail halte Rodenrijs weggehaald. Verkeerd geparkeerde fietsen bij de metrohaltes zorgen voor overlast en onveilige situaties.

Fiets kwijt?

Had u op 2 april uw fiets geparkeerd bij station Rodenrijs en bent u deze kwijt? Als wij uw fiets hebben weggehaald, dan kunt u deze weer ophalen bij de gemeentewerf aan de Veilingweg 44 in Berkel en Rodenrijs. U maakt hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14-010.

Vergeet bij het ophalen niet het volgende mee te nemen:

  • Een legitimatiebewijs
  • De fietssleutel of de reservesleutel.

Na 13 weken voeren wij de niet opgehaalde fietsen af of laten we ze vernietigen.

Toch verkeerd geparkeerd, wat dan?

Parkeert u uw fiets verkeerd, dan krijgt u in de vorm van een label een waarschuwing en geven we u de mogelijkheid om uw fiets binnen 12 uur na plaatsing van het label weg te halen of te verplaatsen. Doet u dit niet, dan verwijderen wij de fiets(en). Deze slaan wij tijdelijk op bij de gemeentewerf in Berkel en Rodenrijs (Veilingweg 44). Fietsen die direct een gevaar voor de omgeving vormen, verwijderen wij meteen.