Bleiswijk – Zondagmiddag 12 mei werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd vanwege een ongeval op de N209 – Overbuurtseweg in Bleiswijk. 

Meerdere ambulances, brandweer, politie en het Mobiel Medische Team werden gealarmeerd nadat iets over half 4 twee personenauto’s met elkaar in botsing kwamen. De auto die erachter reed botste op zijn voorligger.

De hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse. Er zijn meerdere personen behandeld door het ambulancepersoneel, uiteindelijk zijn drie inzittenden gewond geraakt, twee volwassenen en een baby. Zij zijn allen naar het ziekenhuis vervoerd.

De N209 is tijdens het incident tijdelijk in beide richtingen afgesloten geweest. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

De politie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.